Sculptors Courtyard

Late 19th Century, Spain. The royal palace of Mondragón, built in the 14th century, is now home of an art school. The sculptors live there and they're using the courtyard to master their craft. The environment is filled with their artworks, tools and materials while full of lush foliage and overlooks the breath-taking vista of Spanish countryside.


Our aim was to create a lush, bright environment that's based on strong architectural references and filled with diegetic storytelling. The project took 12 weeks in total with a team of 9.

CINEMATIC

GALLERY

1/17

PRESENTATION

MEET THE TEAM

  • ViktorPecsi_myAvatar - Viktor Pecsi.png

    Viktor Pecsi

    Art Director / Environment / Props / Materials / Producing

  • myAvatar (1) - Sapphire Taylor.png

    Sapphire Taylor

    Foliage / Props / Producing

  • pic.jpg

    Urim Osmani

    Environment / Props / Audio / Cinematics

  • myAvatar - Shalayna Payne.png

    Shalayna Payne

    Materials / Environment / Props

  • LainaSandford_Profile_Photo.jpg

    Laina Sandford

    VFX / Props

  • HannahHeadShot.jpg

    Hannah Clark

    Foliage / VFX / Environment / Props / Materials

  • eddie_edited_edited.jpg

    Adrian Cluskey

    Environment / Props

  • Josef Russell

    Props

  • Willow Sorour

    Lighting / VFX / Props / Producing

If you would like to get in touch with our students, please email:

studentexperience@escapestudios.com